Min andra semesterperiod började i måndags. För tre veckor sedan var vi på Capri och sedan jobbade jag till i fredags. Nu står renovering av tvättstugan på schemat och igår tillbringade vi nästan hela dagen på Bauhaus och IKEA. Hittade allt så nu är det bara att börja renovera. Lade in en löparrunda när vi packat upp. Det är viktigt att inte jobba hela tiden utan även ta det lugnt emellan och njuta av sol, bad och annat oxå.

Löpningen efter BUS har funkat riktigt bra. Körde helvila tre dagar och sedan dess har jag sprungit 7 dagar i rad. Har blivit både upplevelselöpning och klubbträning samt transportlöpning hem från Örkelljunga. Är nöjd med hur kroppen svarar och det har blivit en skön mix med både distans och fart. Igår fick jag tex till 11km i 5:08 fart vilket är något snabbare än min vanliga fart. Sprang i mina ”mararekordskor” New Balance, Vazee Prism och de kändes kanon.

Nästa lopp blir Ultravasan 90 om en månad. Tränar på som vanligt med ca 7 mil i veckan. Här är ytterligare några bilder från BUS och den senaste veckan.

Ha en bra vecka allihop! Här är alla mina inlägg!