Jag är lite av varje men knappast allt på en och samma gång. Det är ju lite antingen eller, eller? När jag springer ultra är min envishet och seghet viktiga egenskaper men för att lyckas ända till mål krävs även andra egenskaper. Att vara smart och ”satsa säkert” hjälper ibland. Kanske packa ner den extra vattenflaskan + salttabletter och sen känna mig nöjd att jag gjort allt🤔. Ibland är jag modig och gamblar med tex bara en vattenflaska och då kan det bli soppatorsk och dunkande huvud. Fick det under mitt snabbaste Tjörnarparen då jag pressade mig under 5 timmar. Dumt men det gick ju vägen ändå.

Senast jag sprang lopp var jag inte så smart utan snarare dum. Jag får skylla på min orutin vad gäller skador. Det gick fint att springa till en början men sen blev det mest skit, speciellt efter 3 mil. I efterhand borde jag aldrig startat. Men det är ALLTID lätt att vara efterklok. Feg är jag sällan men kanske jag varit det under de senaste veckorna. Har varken testat mina ben ordentligt eller ens försökt få till en större utredning över vad som är felet. Fast feg är kanske egentligen klok, det får jag eventuellt reda på i efterhand? Alternativ träning och aktiv vila var i alla fall receptet från min kiropraktor.

Sedan loppet den 12 juni (GIFT/SM) har jag knappt sprungit någonting alls! Fick ställa in förra helgens GAX samt tacka nej till en annan erbjuden restplats på en lång ultra i augusti.

Imorgon bitti åker jag med Emma till Sälen för att vara med på Peters löparläger ”Upplevelselöpning i Dalafjällen”. För min del kan det gå precis hursomhelst. Antingen är jag med och springer alla dar eller så blir det kortare turer med stavar för min del. Dessa tar jag med ändå för säkerhets skull. Kanske nån annan vill låna dem i nån uppförsbacke?

Det blir en spännande resa norrut imorgon! Mer om detta i kommande inlägg. Ha det bra i värmen / Jörgen

Här finns alla mina inlägg!