Det känns tudelat, både lite konstigt men även inte alls🤔. Att springa fem-sju gånger i veckan har varit normaltillståndet för mig de senaste åtta åren. Tänk om latmasken tar överhanden? Men jag har i alla fall inte börjat krypa på väggarna ännu. Har haft jättemycket på jobb där det är stressigt att hinna med. Vi är extralediga en dag per vecka och tillsammans med helgdagarna är vi hemma mycket. Galet när man har mycket att göra. Då saknar jag terapieffekten som löpningen ger, negativ stress av att inte hinna med påverkar mig. Summa summarum ska det bli skönt att ha efterlängtat sommarlov snart. Är på tjänsteresa halva nästa vecka och är sen bara två dagar på kontoret före semestern. Gött!

Tänk om jag kan börja springa igen nästa vecka? Längtar så och mitt knä känns lite stabilare och bättre för varje dag. Kan fortfarande inte göra enbens knäböj utan att det känns. Däremot med båda benen så funkar det utmärkt. Känner att springet vill ut men jag tänker hålla mig från löpning hela denna veckan med, eller så länge det krävs. Får bli promenader med Bibbi-Lou istället.

Förra veckan loggade jag endast två träningspass, ett på cykel och en långpromenad. I torsdags efter jobbet pumpade jag min Trek och gav mig ut på en testrunda. Det blev en dryg mil i hyfsad fart. Kändes ganska kul och bestämde mig för att cykla lite oftare.

I fredags träffade jag alla mina syskon i Trelleborg. Vi hämtade mammas aska och satte ned urnan i jorden så hon finns nu tillsammans med sin mamma o pappa. Fick även se Nathalies lilla Kevin! Sedan körde vi till Lund och hjälpte Julia lite med flytten. Fixade även hennes nya bil som det varit mycket strul med och allt runtomkring. Kom hem sent i fredags kväll.

Vi skippade lördagsträningen och åkte istället och hälsade på Linda och Martin i Klåveröd. Underhöll även lille Malte som är så go. Minstingen Maja vaknade precis innan vi skulle köra hem. På kvällen var det byafest med närmare 40 pers vilket var rekordmånga.

I söndags körde Emma, Bibbi och jag till Perstorp och gick en långpromenad runt Store Damm. Vädret var mulet, delvis regn och kallt. Fick ihop nio kilometer och Bibbi slog faktiskt distansrekord! Jag kunde inte hålla tjejernas tempo utan kände mig som en bromskloss som sinkade laget. Kände mig bättre i knäet efter både cyklingen och promenaden.

Igår onsdag blev det ”hela” 23 km på cykel. Kändes skönt men jag tror inte jag någonsin kommer bli en cyklist. Känns ovant och musklerna är inte anpassade för det. Kanske det blir bättre med tiden?

Bibbsi dippsi do, Bibbsan hälsar!

Imorgon fyller jag år och så ska vi såklart fira midsommar. Ska bli härligt, jag behöver ledigt NU! Glad midsommar på er alla!

Här finns alla mina inlägg!