Dagarna efter loppet (4 juli) fylldes med Kristianstadbesök, promenader, jobb och slappande i solstolen efter jobb. Tog ledigt dag ett, skulle ändå följa med Emma till Kristianstad. Blev en timmes långsam promenad på stan innan Emma mötte upp och vi åt en jätteglass på Ottos glasscafé vid stortorget. Var ganska trött men fick köra hem då Emma var ännu tröttare.

Dag fyra var jag springsugen och gav mig ut efter kvällsmiddan. Det var skönt väder och hade precis regnat en liten skur. Benen kändes bra men orken fanns inte där. Hade tänkt mig en 8-10 km men bestämde mig för att det fick landa på 6 km istället. Det kändes helt naturligt att springa i 6:30 och när jag kom hem gick tanken upp för mig. Det kändes ju precis som det gjorde efter 50 km i söndags. Då gick det ju snabbare än 6-fart de första 50 km och sedan mycket långsammare.

En gammal tumregel om återhämtning är 1 dag per 10 miles på tävling. Tre dagars vila motsvarar ca 50 km återhämtning. Så med denna uträkning var jag bara återhämtad till hälften.

Fortsatte sen med fredagsspring i Perstorp, sista dan före semestern. På lördagen blev det upplevelselöpning vid Jällabjär o Natthall. Det kändes kul att springa och jag tänkte att kanske kör jag en semester runstreak.

Igår höll jag och Emma i en upplevelselöpning kring Bandsjön och Juskushall. Vi var nio som sprang och rundan nästan 11 km. Idag blir åttonde dan med löpning i rad Ligger nu på stranden och njuter av sol och varma bad. Semester är härligt.

Glöm inte att bada och njuta av sommaren så mycket ni kan. Ha det bra! Här är alla mina inlägg!