Inför helgens lopp passade jag på att igår provspringa banan i ett regnigt Halmstad. Jag och Jakob körde dit ”ultratidigt” för att påbörja flytten till hans nya lägenhet. Efter ett tag kom Emma med städgrejor och lite fika. Allt gick bra och efter knappa 4 h var den gamla tömd och städad. Det blev lunch på stan innan grabben hämtade nycklarna till den nya. Det började regna medan vi flyttade in men som tur var hade vi parkerat precis utanför lägenheten och slapp springa den långa vägen genom ingången. Vi bar nästan in allt genom fönstret! När vi var klara bytte jag om till löparshorts och gav mig iväg med bil till arenan. Kollade på satellitbilden från arrangören och hittade var jag skull springa. Det tog ett varv innan banan satt i huvet. Risk för felspringning finns inte på kartan på söndag!

Det regnade hela tiden och jag fick passa mig för vattenpölarna i en av de bortre asfaltkurvorna. Några unga grabbar spelade boll på den ena planen. Efter sex varv visade min klocka i snitt 980 m per varv och jag är idag nöjd att jag tog mig tid till detta igår.

Nu firar vi helg med en lugn fredagskväll innan vi imorgon kanske drar till Söderåsen och sen Halmstad. Vi får se helt enkelt. Gårdagens dos två känns i armen och vi är trötta idag…

Trevlig helg!