Tänker tillbaka och inser att jag inte sprungit nån ultra det senaste halvåret. Inte för att det spelar nån roll men är jag ens en ultralöpare längre? Ska försöka bli det igen till helgen. Bjöd förra veckan in löpare från klubben till att provspringa Perstorp Ultra med mig på nationaldagen. Perstorp Ultra är en rutt jag knåpat ihop med fokus på upplevelse och tillgång till viss service utmed banan. Vi kommer att passera två kyrkor och en golfklubb så vatten finns att fylla på efter 20, 26 och 39 km. Dessutom finns en affär i Riseberga så det går att köpa glass, dricka och jordgubbar bredvid kyrka nummer två. Hon som driver blomsteraffären sa att det fanns även nypotatis att köpa, tror dock ingen av oss köper potatis under löpningen.

Förhoppningsvis får vi fint väder på söndag och slipper regn. Det väntas kunna bli svettigt med 20-22°C och halvklart eller soligt. Ska försöka supporta alla så att de hittar om vi inte springer tillsammans i mindre grupper. Ett flertal har fåttt GPX-filen per mail och kommer kunna navigera med sina klockor. Hursomhelst längtar jag till söndag och sedan även till den 19:e. Då är nästa långpass inbokat i och med Anna och Fredriks Stävie Frontyard. Hoppas på ultradistansen även då.

Annars kan jag säga att jag gått utanför min komfortzon några gånger senaste veckan. Exempelvis beställde jag en ny bil per telefon i måndags. En bil jag aldrig sett i verkligheten utan bara läst om i tidningen och på nätet. Kommer att ta med mig Emma och provköra en likadan nästa vecka och vi får uttnyttja ångerrätten om vi inte alls är nöjda. Det är en elbil och jag kan bestämt säga att jag är laddad även inför detta!

Maj blev tredje månaden på raken med bra volym när det gäller löpningen. Närmare bestämt nästa 35 mil och dryga 100 de senaste tre. Jag har utökat transportlöpningen och sprungit 4 t/r på tre veckor. Känns kul och effektivt men även lite tvingande ibland. Vilket egentligen även är bra för det är träning som blir av. Ångrad aldrig det efteråt.

I lördags var vi i Klåveröd med några från klubben. Anna och Lena guidade oss i den mest fantastiska av skogar. Det var så vackert att vi alla blev religiösa, var på sitt sätt! Efteråt badade vi i dammen. Så skönt det var! Här är lite bilder från senaste veckans spring och bad.

Utgår från att vi blir ett glatt gäng i Perstorp på söndag och att det går vägen hela eller delar av rundan för alla. Någon har flaggat för att springa 20-27 km och därför placerar vi en bil där.

Ha en fortsatt bra vecka. Här finns alla mina inlägg!