Efter ett hårt träningspass i söndags och arbete med hus och trädgård stora delar av helgen kände jag mig dålig på kvällen. Var varm och småsvettades under natten. I måndags morse fanns ingen tanke att gå till jobbet efter den dåliga nattsömnen. Uppmätte 37,5 under förmiddan och bokade ett sånt där testkit för avhämtning. Tredje gången gillt tänkte jag när jag igår kväll fick det negativa svaret. Ingen ”såndäringa” infektion denna gången heller.

Det var bara för benen att vila från löpningen några dagar vilket säkert gör dem gott. Försöker alltid tänka att det finns en mening med allt. Alla som tränar regelbundet mår bara bra av ett litet uppehåll då och då.

Idag fyller min älskade Emma år ännu en gång. När jag tänker på henne ser jag en ung tjej kring trettio. Älskar henne så in i bomben men man kan inte tro att hon fyller år så ofta, precis som jag haha. Barnen kommer hem och huset fylls av liv igen. Imorgon åker vi till Ystad Saltsjöbad ännu en gång, tror det blir för sjunde gången.

Förra veckan tog jag hela tre vilodagar. Träningsvärken (from hell) gav med sig efter fem-sex dagar. När jag kom igång igen fick jag fyra underbara löpturer på lika många dar i skogar där träden börjar slå ut. Det blir grönare för varje dag. I lördags blev vi guidade av Helene i Vedby Strövområde, mot Bjärsgård, Borgen och Vasasjön. Passerade flera fina sjöar och även några dammar. Sedan blev det ett lite hårdare pass i söndags fm. Det var inte alls planerat men det var så härligt väder och det gick lite fortare än vanligt från början. Ganska direkt bestämde jag mig för att köra lite hårdare än vanligt. Det slutade med 16 km i 4:55-fart. Inte riktigt tävlingsfart (upp till maraton) men ändå.

Nu ska vi fira bästa Emma med god mat, dryck och såklart kaffe o tårta. Långhelgen kan börja!

Här finns alla mina inlägg!