Förra veckan blev omväxlande med både snö, regn, blåst och även tvåsiffrigt med minusgrader. Vintern ville helt enkelt inte släppa taget men nu får det vara nog. Jag vill ha vårvärme NU!

För tredje veckan i rad blev det transportlöpning och det börjar nästan bli en trevlig vana. Dock ser jag det inte så förrän jag är framme i omklädningsrummet dan efter. Det känns som terapilöpning hem och pannbensträning morgonen efter.

Helgen blev extra lång då jag fick huvudvärk i torsdags kväll. Slumrade i soffan och vaknade vid halv tio med världens skallebang. Det var bara att lägga sig och på fredagmorgonen ringa och sjukskriva mig. Kände mig inte helt hundra men bestämde mig för att avvakta under förmiddan utan att boka tid. Det blev bättre och efter en hundpromenad bestämde jag mig för att jag inte var sjuk längre. Det blev en riktigt mysig fredag med både surdegsbrödbakande och Netflixande tillsammans med Emma. Vaknade upp till finaste vinterlandet på lördagen. Precis som i onsdags fick vi ett rejält snötäcke. Löpning blev det först på eftermiddagen och då en tur förbi Bälinge, Maabygget och Örahult. Mestadels grusvägar men med en del snöslabb och småhalt på sina håll. Lyssnade på P3 för jag var så trött på sporten. Men blev förbannad och irriterrad över både musiken och programledaren. Gangstarappen ”What it feels like” spelades och rader som dessa hördes: ”All the weed (is) good, all the pussy (is) real tight” och ”Y’all know niggas can’t swim”. Programledaren berättade att han älskade denna rapparen, det gör inte jag. Usch fy!

Söndagen tillbringades delvis ute i skogarna norr om Hyllstofta. Jag och Emma hade bestämt med Helene som bjöd oss på en guidad tur. Vi sprang nordost mot Ebbarp och sedan norrut förbi Snärjet och Älgstugan. Sedan vek vi av västerut mot Pantaryd och Tostarp. Passerade hästar, grisar och får som alla var fina att titta på. I Tostarp fanns en fin infotavla med historier om Karl XII som övernattat i byn och berättelser om Snapphanegrottan med mera. Vi hittade troligen grottan i en gammal gigantisk stenmur men kröp aldrig in. Mot slutet av rundan tittade solen fram (tack Micke!). Efteråt mös vi i uterummet med kaffe och mackor. Här är lite bilder från de senaste veckorna. Bilderna vid havet är från förra helgen då vi sprang från Halmstad C till Tylösand.

Löpningen känns viktig nu när inga evenemang eller annat hålls. Det kommer förhoppningsvis bli några lopp framöver men nu i vår har de flesta redan ställts in. Hoppas, hoppas det blir nåt snart.

Njut av våren och ha en fortsatt trevlig vecka! Här finns alla mina inlägg!