Årets semester tillbringar familjen i en hyrd stuga på Österlen. Vi kom hit i fredags och lämnar imorgon. Blev förälskad med en gång, först i värdparets valp och sen i stugan med alla dess välplanerade ytor och funktioner. Huset var t o m bättre än beskrivningen. Exempelvis fanns uteplatser i alla fyra vädersträck och inte i tre som utlovats. Det är smakfullt inrett och hela boendet känns lyxigt.

Vi har haft underbara dagar och upptäckt området kring Gyllebo men även varit i Kivik, Simrishamn och vid Ale stenar, Kåseberga. Det har lästs böcker, spelats spel, cyklats, sprungits och promenerats. På kvällarna har vi ofta grillat och ibland badat i sjön eller i den nästan helt nya badtunnan.

Igår cyklade Emma och jag ut till kusten, följde Sydostleden mot Simrishamn och slutmålet Kåseberga. Till en början var Emma lite ovan med nya cykeln men till slut blev dom kompisar. Kanske lite för mycket till o med? Sträckan var helt underbar att cykla och det är ju alltid spännande att uppleva nya saker. Det blåste rejält men mest åt fel håll. Vi delade en fish’n chips på Borrby strand och träffade sen ungdomarna vid Ale stenar. Cyklade ensam hem från Kåseberga i mestadels medvind och totalt blev detta min längsta cykeltur på över 30 år.


Juli började med 84 km cykling men juni avslutades med hela 18 löppass på 16 dar. Allt känns bra inför Trans Scania om 5 veckor. Kommer mest att bli lugn löpning tills dess och förhoppningsvis hinner jag få mina nya Hoka som jag tänkt springa i. Var på XXL för att handla ett par förförra helgen men det fanns inga hemma. Beställde på nätet men fick fel modell(???) så det blev retur på den.
Nu är det frukost och sen fortsätter äventyret livet! Här finns alla mina inlägg!

Trevlig helg / Jörgen