Idag är det äntligen fredag och sicken vecka det har varit. För alla oss som inte varit totalisolerade eller bott ensamma i skogen så har det varit många negativa nyheter på sistone. Jag är inte den oroliga typen och är övertygad om att allt kommer att ordna sig, men inser att det kommer att ta tid. Rädsla, ovisshet och influensa är aldrig kul. Massor med människor drabbas i denna pandemi. Ljusglimtarna är minskat resande och miljön mår i alla fall bra av detta. Nog om det.

Spartathlon blir för mig ett annat år. Ansökan lämnades in i februari och lottdragningen skedde i måndags. Väntade och väntade hela dagen på att beskedet skulle komma. Listan dröjde till tisdag kväll. Jag var inte på listan men 11 av 26 svenskar fanns med. Några var garanterade en plats och vi andra hade ca 30% chans. Efteråt känner jag nu en lättnad, men visst ville jag springa Spartathlon och lockades av det långa äventyret. Nu är det bara att fortsätta fundera på vad jag ska ha som mål detta år. Att ha kul och må bra kommer först. Jag var i alla fall anmäld till några lopp och först ut skulle bli Åhus TrailRun och Österlen Spring Trail. Båda dessa har ställts in. Backyard Ultra Sydkusten går i juli och då hoppas jag allt är normalt igen. Sedan är jag farthållare på Helsingborg Marathon i september. Sprang 12 lopp ifjor och det blir garanterat färre i år. Eventuellt springer jag Söderåsens halvmaraton den 28/3 (inbjudan halvmara) och sedan troligtvis IDRE fjällmaraton eller Ultravasan i augusti. Är även intresserad av både GAX och Trans Scania men dessa är fulltecknade sedan länge. 

Förra helgen var jag och Emma på lördagsträningen vid Söderåsgården. Vi var hela 20 löpare som gav oss iväg ut strax efter 10. Det blev en sån där skön social löpning med mycket prat. Det var bara Henrik som drog på lite och därefter blev det en mysig fikastund framför brasan. PÅ eftermiddagen klippte jag fruktträd medan Emma plockade grenar och annat löst som låg och skräpade. Söndagseftermiddagen tillbringades på Ekebo hemma hos Peter då det var årsmöte i Söderåsens FK. Även här var vi ett 20-tal. På tal om att plocka grenar så hade vi ju stormen Laura igår. På Kullaberg var det orkanbyar under flera timmar!

I måndags var jag hos Kiropraktorn och det var inte en dag försent. Det fanns flera låsningar som Dennis hjälpte mig med. Tidigare år har jag gått flera gånger om året men nu var det mer än ett år sedan sist. Jag har ett återbesök nästa tisdag och det ska bli skönt att få kroppen fit for figtht igen. Ha en trevlig helg allihopa, trots alla inställda evenemang, kalas och annat. Var rädda om er. Här finns alla mina inlägg!