Förra veckan skickade jag till slut in ansökan till det där loppet som arrangeras av ISA, International Spartathlon Association. Eftersom Spartathlon de senaste åren blivit fulltecknat får jag nu hoppas på lotteriet. De släpper snart datum och tid för lottdragningen som ska äga rum i mars. Kommer jag med måste träna lite mer, får jag en nitlott så slipper jag det. Win-win! Ska jag vara ärlig så ser jag det precis så, jag är lika glad vilket det än blir. Det finns massor med andra härliga lopp och Spartathlon kan jag fortsätta drömma om.

Efter Tjörnarparen har träningen rullat på sådär. Har varit sliten i kroppen och känslan och spänsten i löpsteget har inte funnits där. Så man kan väl säga att det varit en liten svacka i februari och vädret har dessutom varit trist. Men jag har fått använda min nya reflexjacka som är vattentät och syns extremt bra på långt håll. Jag märker att bilar och lastbilar tar större hänsyn till mig då jag ibland springer utmed den smala 108:an på morgnar och eftermiddagar. Lyssnar oftast på radio eller poddar när jag springer. Ett riktigt spännande avsnitt med vintertema jag rekommenderar är #224 Husky podcast med Erik Huss som gäst.

Jag tar vila från löpningen ibland men just idag har jag faktiskt sprungit 8 pass på 7 dar. När jag detaljkollar har sex av dessa varit 15km pass och samtliga pass har gått i skön distansfart som för mig ligger cid 5:30-5:50. Fartökningar eller fartlek förekommer inte här just nu. Tror jag väntar med det till sommaren eller nåt?

Senare i veckan ska Emma o jag på Spa, jppie! Bilden överst är från förra årets besök. Ha en bra vecka och kör försiktigt!

Här är alla alla mina inlägg