Nu när tre veckors semester passerat förbi är man sådär härligt utvilad, har 100% laddade batterier och längtar efter nya utmaningar på jobbet igen. NOT! Så känns det verkligen inte. Jag har vilat en del men tvättstugan som jag valde att renovera gjorde sig inte själv. Den tog många, många timmar och några dagar har jag hållit på från 9-21. Men semestern har ändå varit avkopplande med skönt växlande väder, härliga löpturer och massor av bad. Dock mindre badande i år vs 2018. Vi har besökt Mandelmanns gård, gått på Gyllene Tider konsert, badat i Knäbäckshusen, på Ribban samt en massa olika sjöar.

Löpningen då? Jodå, jag har sprungit en hel del oxå, under juli loggade jag 333km i löparskorna men det där Bjäre Trail tog hårt på krafterna vill jag lova. BUS var mycket lättare. Nu blir det lite nedtrappning inför Ultravasan, med minskad mängd löpning. Som så ofta går jag på känsla när det gäller träningen och utan något program. Kommer att cykla till jobb några gånger för att hålla igång benstyrkan och flåset. Samtidigt har jag full förståelse för de som kör efter ett program. Vill man uppnå en speciell tid eller kanske ”endast” ta sig i mål på en viss distans för första gången så är ett strukturerat träningsprogram kanon. Själv har jag just nu ingen lust att köra med program. Men mål med löpningen, det har jag. Det ska vara kul! Sedan om det går snabbt och jag känner mig nöjd efteråt är det en rejäl bonus. På Ultravasan hoppas jag komma under 10h. Sist kom jag strax över 10h så jag gör ett nytt försök. Vi får se hur det går. Sommaren bästa bild tackar jag Hanna för. Se bilden nedan med mig o Andreas på Natthall framför Rönne å.

Denna helgen går Säfsen Sommarbackyard som är deltävling 3 av 4 i Svenska Cupen i Backyard Ultra. För tredje gången i rad vann Linda Bengtsson damklassen och leder cupen stort. Grattis Linda.

Ha en bra kommande vecka och njut av sommaren och vår underbara natur. Länk till alla mina inlägg!