Efter Tjörnarparen har jag nästan inte sprungit någonting. Sedan loppet för två veckor sedan har det endast blivit Lucialöpningen för mig, den ville jag verkligen inte missa. Jag har haft en känning i höger fot som inte riktigt vill släppa. Därför vilar jag och hoppas på att det läker medan jag firar jul, kollar på film och äter praliner. Ska kanske till och med ta och läsa en bok för första gången på länge.

Senaste veckorna har varit fyllda med jobb men även lite julstök. Klappar har slagits in, knäck har kokats och granen har pyntats. Förra helgen följde jag även PRT i Växjö som anordnades av Christer Svensson+Växjö AIS för sista gången. Men som tur är tas stafettpinnen över av Joacim Martinsson och Växjö LK istället. Personliga Rekordens Tävling eller ”Sveriges längsta julbord” kommer nästa år att hållas 14-15 december. Precis som vanligt går loppet helgen efter Tjörnarparen så jag kommer troligen inte att springa det nästa år heller. Även detta året sprang mina klubbkompisar Anders och Catharina, men även Gert-Inge från SRR som jag bodde med på KUL-helgen sprang och gjorde det riktigt bra. Han passerade 100miles efter knappa 23h och slutade på 161,71km. Det är det inte många 61 åringar som gör överhuvudtaget. Damklassen 24h vanns av Elisabeth Ankarcrona (Runon) på fina 173,44km medan herrsegraren var överlägsna Ivan Bretan (Team Ultrasweden) med 241,57km. Både Ivan, Elisabeth och Gert-Inge satte just personliga rekord, precis som tävlingen heter.

Nu tar jag julledigt i två hela veckor och det ska mest bara njutas. Hoppas på lite löpning oxå men det är ingen brådska med det. Jag har sprungit så mycket i år och deltagit i så många olika och häftiga lopp så att det räcker och blir över.

Ha nu en riktigt GOD JUL på er allihopa!