Det bästa i livet är gratis! Visst är det kanske en klyscha men det ligger mycket i det. Pengar är ett nödvändigt ont och bra för ens självförverkligande. Vem vill inte kunna bo bra, göra spännande resor, äta gott och även kunna köpa löparprylar? För mycket pengar däremot är inte bra. Lagom är bäst!

En sak som jag gillar är detta med variation. Vi har ju de fyra årstiderna, det är härligt tycker jag. Variation gör livet lite roligare och är bra när det gäller det mesta. När det gäller träning och tävling är det kul att pröva på saker man inte alltid gör. Ett sätt för mig att variera löpningen är att jag i veckorna ofta springer runtomkring Perstorp, sedan på Söderåsen/annanstans på helgen och såklart även hemmaomkring några gånger per vecka. Sedan att anmäla sig till nåt nytt lopp ibland gör ju livet roligare.

Träningen de senaste veckorna har gått jättebra. Kroppen är i balans och funkar som jag vill. Det har resulterat i 12 pass på 12 dagar (1 vilodag) och många mil har det blivit, nästan fyra maror faktiskt. Känner mig rörligare än på länge även om stelheten i baksidorna är kvar. Rygg och bål har verkligen stärkts av vår plank o armhävningsutmaning.

Saker som jag gillar just nu:

  1. Årstiderna, hösten har varit fantastisk än så länge
  2. Att träna, gillar verkligen när jag känner mig stark och har flow
  3. Familjen, från och med igår är alla hemma igen om bara för några dagar
  4. Vänner, kommer att bli viktigare i livet när barnen flyttar ut
  5. Varma bad och innemys

Saker som jag ogillar just nu

  1. Plankan, den är det jobbigaste jag vet. OGILLA på den, men gör den varje dag
  2. Kortsiktigt tänkande, långsiktighet är bättre tycker jag, hörs på namnet!
  3. Rasism och hat, tråkiga ord som används mycket
  4. Folk som ljuger för att få som dom vill
  5. Hosta och skador

Ha en fortsatt trevlig vecka allihop. Länk till alla mina inlägg!