Min andra semesterperiod har börjat denna veckan. Det har blivit mycket slappande på stranden, många bad och härliga löpturer. Det är högsommar så det gäller att planera med vätska eller drickastopp på de lite längre passen. Jag försöker få till ett bad efter löpturen om det går. Det är lixom pricken över iet. Jag tar gärna även med något gott att äta och dricka i fikakorgen.

Lärkesholm är ett fint område med två fina sjöar som båda har flera bra badställen och så finns fina stigar att springa på. Skåneleden passerar här och mellan sjöarna finns några små stränder och har man tur är de helt tomma på folk. Det gillar jag.

Löpningen är nu inriktad på lugnt tempo, lite backar och möjlighet till bad efteråt. Njuta helt enkelt. De senaste 7 dagarna har jag loggat nästan 1700m+ och fått till hela sex pass varav fyra lite längre, 15-25km. Känner mig någorlunda pigg i benen och har som tur är inte ont någonstans.

Att försöka pressa tider blir inte aktuellt förrän nästa tävlingsmara som troligen blir Bremen i oktober.

Lyssnade häromdan på Pace on Earth och deras avsnitt om backträning. Det var riktigt intressant och jag tränar på överfrekvens nerför. Här är avsnittet: avsnitt 65 backträning.

Om sex dagar springer jag Swiss Alpine, jippie!