Igår började jag min semester! Den gångna helgen har det firats midsommar men även min 50-års dag. Det har varit mycket planerande och jobb men oj vad lyckat mitt firande blev! Det kom cirka 45 personer och vi bjöd bla på Grillegris från Svarta Svängens köttbod. Riktigt, riktigt gott smakade det.

Jag hade löparvila på min födelsedag men sprang i alla fall fem pass förra veckan. Det blev betydligt kortare distans än veckorna före. Kroppen har behövt det efter alla höjdmetrarna förförra veckan.

Hela dagen igår var det dagen efter med allt vad det innebär. Tält skulle rivas, stolar o bord lämnas tillbaka. Men på kvällen blev det en lucka och då kom löparskorna på och det blev en mil med mina nya Jabra pace sportlurar. Dessa fick jag av mina barn och de har bra batteritid och kanonljud.

Denna veckan blir det en tredagarstur med Emma till Blekinge. Löparskorna och badkläder packas såklart med och jag ser framemot att återse Kristianopel efter 20 års frånvaro.

Träningen kommer att bestå av mest lugna pass med fokus på distans före fart, såsom det är för det mesta för en ultralöpare utan elitsatsning. Enomdan är ju målet för året!

Ha en bra vecka alla, det ska jag ha!

Länk till alla mina inlägg