Denna vecka tyckte jag att det var dags för ett riktigt långpass igen. Jag valde Söderåsen och fixade till en rutt mha GPSIES som har en utmärkt slingskapare. För att man ska kunna spara sina slingor, ladda ner dem eller exportera gpx-filer behövs ett konto där. Det är helt gratis, bra va?

Jag frågade Joakim om han ville hänga på. Först skulle han till Springtime Ängelholm och kolla men han ändrade sig och hängde på. Tur var det för vi hade en riktigt härlig förmiddag ihop.

Vi startade redan före åtta och hade ryggor med dricka och lite extra energi med oss. Det var skönt väder, mestadels soligt och kring 20°C. Mot slutet kröp det upp mot 25 så det gick åt en hel del dricka och jag fick faktiskt även lite saltskav på mitt standardställe, baksida höger armhåla, haha. Joakim nässlade sig ganska rejält, inte lika kul.

När vi kommit nästan halvvägs fikade vi på Fenix i Röstånga som har bland de godaste wienerbröden jag vet. Sachertårtan var inte fel den heller. Mums!

Vi kämpade oss rutten runt lite kors och tvärs. När vi kom fram hade vi sprungit i nästan 4h och cirka 34km blev det. Svettiga som bara den körde vi till Bandsjön vid Riseberga och det var verkligen pricken över iet.

När vi badat färdigt började det ösregna. Nöjda sprang vi till bilarna och efter en glass i Riseberga skildes vi åt. En perfekt start på lördagen!

Annars har veckan varit en riktigt bra löparvecka. Benen har känts pigga och det har blivit fem pass (hittills).

Vi sprang en fantastisk tur i Annas hemmatrakter kring Magleröd i torsdags. Det var en upplevelselöpning och jag blev överraskad. Magnus som jag träffade på KUL-helgen, Gotland hade via Mattias träffat även Christel och fått nyss om detta pass. Jättekul att ses ett halvår senare, helt oväntat.

Ha en bra helg allihopa!

Alla mina inlägg